Φόρμα Επικοινωνίας

Η διαφημιστική καταχώριση στην ιστοσελίδα μας αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για προβολή της επιχείρησής σας σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την περιοχή μας, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι κάθε συνεργασία είναι διαφορετική, παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα διαφημιστικών υπηρεσιών.

Προώθηση εκδήλωσης

Οργανώνετε κάποια εκδήλωη ή πάρτυ; Θα σας βοηθήσουμε να την προωθήσετε στο κατάλληλο κοινό.

Newsletter

Το Agiokampos Business Finder έχει πάνω από 5500* χρήστες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο newsletter μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσα από αποκλειστικό περιεχόμενο, links και γραφικά.

Banners

Έχοντας την δυνατότητα επιλογής θέσης του διαφημιστικού σας banner στο Agiokampos Business Finder, εσείς αποφασίζετε την μορφή της διαφημιστικής σας προώθησης και εμείς αναλαμβάνουμε υπεύθυνα όλα τα υπόλοιπα για σας! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε δείγματα τοποθέτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες με τα διαφημιστικά μας πακέτα, τις τιμές και τις τοποθετήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κοινό σας, σας περιμένει!

Προβολή επιχειρήσεων στο agiokampos.gr

1) Μπορούμε να φιλοξενήσουμε το Banner σας διαστάσεων 300x250px (τετράγωνη διαφήμιση) στην πλαϊνή στήλη (sidebar) ή Banner διαστάσεων 768x90px (οριζόντια διαφήμιση) ανάμεσα στις αναρτήσεις της αρχικής σελίδας.

Τα Banners θα έχουν ενεργούς συνδέσμους που θα οδηγούν στην σελίδα σας.

Δεν έχετε έτοιμο Banner; Ζητήστε μας να το φτιάξουμε εμείς την διαφημιστική σας μακέτα.

Εάν δεν υπάρχει ιστοσελίδα της επιχείρησης, αναλαμβάνουμε να κατασκευάσει την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας, όπου θα περιλαμβάνονται κείμενα και φωτογραφίες της επιχείρησης σας.

Όλα τα άρθρα προωθούνται ταυτόχρονα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του agiokampos.gr πχ. Facebook, Twitter, Google My Business, Pinterest.

Μην ξεχνάτε πως το ίντερνετ είναι από τα πιο αποδοτικά διαφημιστικά μέσα, που μπορεί να σας διαφημίζει οικονομικά και ασταμάτητα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, ακόμη και τις ώρες που η η επιχείρηση σας δεν λειτουργεί. Η προβολή στο Internet συνδυάζει και προσφέρει πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που λείπουν από τις κλασικές διαφημίσεις σε περιοδικά, τηλεόραση και ραδιόφωνο.

    Το όνομά σας *

    Το email σας *

    Θέμα

    Το μήνυμά σας *

    * Υποχρεωτικό πεδίο